dopomoga.gov.md 👈
DONEAZĂ AICI PENTRU REFUGIAȚII DIN UCRAINA • DONATE HERE FOR THE REFUGEES FROM UKRAINE • ПОЖЕРТВУЙТЕ ТУТ ДЛЯ БІЖЕНЦІВ З УКРАЇНИ

Planurile ministerului

Planul de activitate al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, pentru anul 2022, este un document-cheie ce arată modul în care vor fi respectate angajamentele asumate de minister în domeniul infrastructurii și dezvoltării regionale. 

Acțiunile Planului vin să fortifice eficiența energetică și potențialul surselor de energie regenerabilă, să consolideze comunicațiile prin îmbunătățirea serviciilor de roaming cu alte state, să eficientizeze mecanismul de susținere a proiectelor de dezvoltare regională și locală, să dezvolte cadrul normativ pentru implementarea unor politici publice mai eficiente și orientate spre cetățean.

Planul de activitate al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale pentru anul 2022 [Descarcă]

********************

Planul de dezvoltare profesională al Ministerului include o serie de activități menite să ridice capacitatea profesională a angajaților. Acesta cuprinde atât acțiuni de dezvoltare a competențelor, cât și dobândirea altor noi aptitudini, astfel încât personalul angajat să poată eficient contribui, îndeplini și promova politica statului în domeniul infrastructurii și dezvoltării regionale.

Planul de dezvoltare profesională a angajaţilor din cadrul Ministerului Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale pentru anul 2022 [Descarcă]