dopomoga.gov.md 👈
DONEAZĂ AICI PENTRU REFUGIAȚII DIN UCRAINA • DONATE HERE FOR THE REFUGEES FROM UKRAINE • ПОЖЕРТВУЙТЕ ТУТ ДЛЯ БІЖЕНЦІВ З УКРАЇНИ

Noutăți

Ministrul Andrei Spînu a inspectat mersul lucrărilor de reparație pe drumul public național G118 G110 – Căinari – Sălcuța – R26

noiembrie 17, 2023 | #infrastructura-drumurilor

Pe drumul public național G118 G110 – Căinari – Sălcuța – R26 au loc lucrări de reabilitare a unui tronson de 3,4 kilometri. Ministrul Andrei Spînu a fost la fața locului pentru a discuta cu muncitorii care lucrează la reabilitarea acestui segment de drum. 

Traseul este unul important pentru regiune, acesta fiind singurul drum de acces spre Căușeni, pentru cei aproape 4000 de locuitori din Căinari și din satele din vecinătate. 

Totodată, zona este renumită pentru micile vinării care atrag turiști din toate colțurile lumii: „Vinăria Sălcuța este una dintre vinăriile spre care duce această porțiune de drum, unde proprietarul ne-a spus cât de mult înseamnă un drum bun pentru dezvoltarea regiunii: turism, locuri de muncă, export”, a precizat ministrul Andrei Spînu, care a vizitat, în context, și vinăria din zonă.

Lucrările de reparație a drumului public național G118 G110 – Căinari – Sălcuța – R26 urmează a fi finalizate în luna decembrie curent.